Lite av vad som har hant!

Hej!

Det har hant en del sen senaste inlagget. Jag och Adam har varit i Santiago. Dar stannade vi hos ett Chilensk par som vi traffade i Mendoza, det var supermysigt. Sen bodde vi ett par natter pa ett hostel innan vi begav oss till kusten och badorten Pichilemu. Dar spenderade vi ett par harliga dagar med surfing! Efter det begav vi oss tillbaka till Santiago och stannade hos Adams van Sergio Beltran som ar skadespelare.

I Santiago provianterade vi och satte oss pa en 24 tmmars bussfard som tog oss till San Pedro. San Pedro ar en liten oas bosktavligt talat mitt i oknen!

Nu efter vi har klarat av vart skolarbete for den narmsta tiden beger vi oss ut i vildmarken for att bestga Licancabur (5900 m). Dar vid foten av berget finns ett par hus som vi ska tillbringa 4-5 natter i innan bestigningen. Vi kommer ha med oss mat, kok och vatten och mycket varma klader!

Efter hoppar vi pa en 4x4 som tar oss genom oknen till Uyuni, ungefar 20 mil norrut fran gransen mellan Chile och Bolivia. Darifran tar vi tag eller buss till Argentina och sedan susar vi tillbaka till Buenos Aires.

Puh! Det var snabbversonen. Hoppas att ni hanger med. Jag lagger upp bilder har sa ni ser vad vi har varit med om!

Ha det sa bra alla!

Stefan

Kommentarer
Postat av: Susanne och Björn

Tjenare

Ser riktigt trevligt ut där, mysig stad.
Glöm inte spana in www.wannasurf.com atlas ifall ni vill se några surf spots.
Verkar som ni ska se upp för gatbarn (urchin)som gillar att sno sakerna för dem som surfar men ni har ju ingen bil så det är väl inga problem. Ha det så bra
Susanne och Björn

2007-02-14 @ 09:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback